Bildiğiniz tüm börekleri unutun

Sofraların vazgeçilmez lezzeti su böreği, Göçmen Börekçisi'nin fark yaratan üç peynirli yorumuyla çok daha lezzetli!
Kategori: YAŞAM
Okuma: 1.437 kez
Yayın Tarihi: 14.09.2018 Cuma 10:15:51
PAYLAŞ

Makine sistemiyle değil tamamen ev hanımlarının elinden çıkan lezzetleriyle beğeni toplayan Göçmen Börekçisi, yeni ürünü olan su böreğini tüketiciyle buluşturdu.

2004 yılında Körfez'de küçük bir dükkanda başlayan üretimlerini kısa sürede Türkiye geneline taşıyan marka, yepyeni lezzetleri sofralara taşımaya devam ediyor.

Bildiklerinizden çok farklı

Alışılagelmiş su böreklerinden farklı olarak aynı tepside hem baklava hem su böreği hamurundan yapılan Göçmen Börekçisi Su Böreği el işçiliğiyle, döner fırında çevrilerek yapılıyor. Böylece sıcaklığı ve akışkanlığı korunan ürün, kahvaltılar ve çay saatleri için olduğu kadar öğrencilerin beslenme çantaları için de uygun!

food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR