Adana Suşi Kebap yediniz mi?

Şehrin ortasında, ulaşımı çok kolay ve kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir mekan
Kategori: YAŞAM
Okuma: 3.605 kez
Yayın Tarihi: 18.10.2020 Pazar 15:04:47
PAYLAŞ

Başka şubesi bulunmayan Kiliza Et&Kebap Etiler-Akatlar’da misafirlerini ağırlıyor. Yaz için harika bir bahçeye sahip Kiliza Restaurant, o kadar tanıdık, o kadar bildik bir alanda hissettiriyor ki, keyif almamanız mümkün değil.

Mutfağı yıllardır Halil ve Emin Ustalara emanet olan mekanda, menü kebap ve ocakbaşı konseptinden oluşuyor. İçecek menüsü de geniş olan Kiliza’da Türk Sanat Müziği eşliğinde lezzetli dakikalar sizi bekliyor.

Soğuk kış günlerinde tercihiniz olmalı. Çünkü şömine sıcaklığında, tereyağında pişmiş lokum et vazgeçilmeziniz olacak. Hele ki, başlangıcınız yuvalama veya tereyağlı mercimek çorbası ise, soğuk sizin için ancak eve dönüşte tekrar gündeme gelir.

Lezzetin sanata dönüştüğü elit ortamı ile Kiliza’da damağınızdan silinmeyecek Antep ve Adana Mutfağının eşsiz tatlarını Ocakbaşı, Kış Bahçesi, Şömineli ve VIP Salonlarda tercih edebilirsiniz.

200 kişilik kapasiteye sahip Kiliza’da ister iş toplantılarınızı yapın, isterseniz aileniz ve sevdikleriniz ile lezzetin tadını çıkarın. Fırında et tava, Adana Suşi Kebap, Patlıcan Söğürme, Şalgam tamamen mekana özel lezzetler. 
Kendi yöresinden malzemelerle günlük ve mevsiminde özel mezeleri; fıstığı Antep’ten, kaymağı Kilis’ten katmeri; bitmesini istemeyeceğiniz İrmik Helvası, baş döndürücü Künefesi, baklava çeşitleri…

Etin seçilmesi, dinlendirilmesi, pişirme süresi et ve kebapta son derece önemlidir. Kiliza’da bu süreç kusursuz işler. Klasikler arasında olan Adana ve Urfa Kebap’ta bile satır kıymasının tadını hissedeceksiniz.

Taş fırında pideleri, doymak istiyorsanız çeşit çeşit… Lahmacun alışkanlık yapacak, eminiz. Hamurun inceliği, kıymalı harcın kıvamı, baharatların oranı ile…

Her yaş grubuna hizmet veren Kiliza’da, spor, sanat, iş dünyasından çok sayıda misafirle karşılaşmanız mümkün.

Patlıcan kebabından kuzu kafese, çiğköfteden patlıcanlı humusa, kuzu şişten pirzolaya, beytiden tavuk kanada saymakla bitmez lezzetlere ev turşusu eşlik ediyor.

Daha fazla anlatmayalım, gidip yerinde teşhis edin…

Etiketler adana, suşi kebap, kiliza,
food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR