
BUHARDA LEVREK
Malzemeler
Yapılışı
Fileto olarak hazırladığınız levrekleri öncelikle tuz, karabiber, zeytinyağı ve limon ile marina ederek en az 1 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra balıkları fırın tepsisine alarak üzerine domates, soğan ve defne yapraklarını ilave ederek 100 derece buharda 15 dakika pişiriniz. Havuç ve patatesleri de aynı tepsi içerisine alarak pişirebilirsiniz. Afiyet olsun.
Sedef OZAN KIVANÇ
Master Şef
- 2 adet levrek (tam fileto)
- 2 adet havuç
- 2 adet patates
- 2 adet domates
- 2 adet soğan
- Limon dilimleri
- Defne yaprağı
- Zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
Yapılışı
Fileto olarak hazırladığınız levrekleri öncelikle tuz, karabiber, zeytinyağı ve limon ile marina ederek en az 1 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra balıkları fırın tepsisine alarak üzerine domates, soğan ve defne yapraklarını ilave ederek 100 derece buharda 15 dakika pişiriniz. Havuç ve patatesleri de aynı tepsi içerisine alarak pişirebilirsiniz. Afiyet olsun.
Sedef OZAN KIVANÇ
Master Şef
KAÇ KİŞİLİK
2 Kişilik
HAZIRLAMA SÜRESİ
20 Dakika
PİŞİRME SÜRESİ
15 Dakika
GENEL YORUM