Kategori: YEMEK TARİFLERİ
Okuma: 4.723 kez
Yayın Tarihi: 21.10.2020 Çarşamba 17:33:40
PAYLAŞ

BUHARDA LEVREK

Malzemeler
  • 2 adet levrek (tam fileto)
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 2 adet domates
  • 2 adet soğan
  • Limon dilimleri
  • Defne yaprağı
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber


Yapılışı
Fileto olarak hazırladığınız levrekleri öncelikle tuz, karabiber, zeytinyağı ve limon ile marina ederek en az 1 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra balıkları fırın tepsisine alarak üzerine domates, soğan ve defne yapraklarını ilave ederek 100 derece buharda 15 dakika pişiriniz. Havuç ve patatesleri de aynı tepsi içerisine alarak pişirebilirsiniz. Afiyet olsun.

Sedef OZAN KIVANÇ
Master Şef
 
KAÇ KİŞİLİK 2 Kişilik
HAZIRLAMA SÜRESİ 20 Dakika
PİŞİRME SÜRESİ 15 Dakika
GENEL YORUM

90/100

Etiketler buharda, levrek, fileto,
food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR