Kalkan balığının en leziz hali Lacivert’te

Eşsiz manzarası ve leziz tatlarıyla her zaman en iyiyi sunan Lacivert, mevsimsel lezzetleri en taze halleri ile misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor. Lacivert, Kalkan balığının en lezzetli olduğu Nisan ayında özel pişirme tekniğiyle balık severlere enfes lezzetler sunuyor.
Kategori: YAŞAM
Okuma: 1.667 kez
Yayın Tarihi: 13.03.2018 Salı 15:21:53
PAYLAŞ

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan Lacivert, dönemsel yenilediği menüsünün yanı sıra misafirlerine mevsime özel farklı lezzetler sunmaya devam ediyor.

Lacivert Executive Şefi Hüseyin Ceylan’ın özel olarak hazırladığı Kalkan balığı; lezzetinin en çok hissedildiği nisan ayında ızgara ve tava gibi farklı pişirme yöntemiyle hazırlanarak misafirlerine servis ediliyor. Sunumda mevsime uygun sebzelerle sunulan Kalkan balığı, misafirlerin özel talebine göre pişirme teknikleriyle de hazırlanabiliyor.

Mevsimin en taze ürünlerini misafirleriyle buluşturan Lacivert’in nisan ayı boyunca sunacağı yan lezzetler ise Menevcen otu. Sezonsal olarak yetişen, dikenli ve yumuşak bir yapıya sahip olan Menevcen otu, soğanla kavrularak hazırlanıyor ve yine Kalkan balığının lezzetine ayrı bir tat katıyor.

Kaliteli hizmet anlayışı ve mevsimsel lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Lacivert, her aya özel olarak sunduğu farklı yemekleri ile de menüsüne zenginlik katmaya devam ediyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR