Kategori: YEMEK TARİFLERİ
Okuma: 1.710 kez
Yayın Tarihi: 05.03.2018 Pazartesi 15:55:59
PAYLAŞ

Aromatik otlarla börek

Malzemeler

  • Baklava Hamuru
  • Parmesan peyniri
  • Fesleğen
  • Biberiye
  • Deniz Tuzu
  • Nane

Yapılışı

Dikdörtgen olan baklava hamurunuzu 4 eşit parçaya bölün, her parçasına bolca parmesan ekin, nane yapraklarını koyun, biberiye ve fesleğen de koyun. İkinci baklava hamurunu da yine aynı şekilde kestikten sonra üstlerini kapatın. Sigara böreği gibi ince sarın, yanmaz kağıtlı tepsiye dizin, üzerine deniz tuzu serpin. 150 derece fırına atıp kurutun, şeffaflaşınca fırından çıkararak tabağa alın. Cipsiniz hazır.

Afiyet Olsun!

KAÇ KİŞİLİK 3 Kişilik
HAZIRLAMA SÜRESİ 30 Dakika
PİŞİRME SÜRESİ 30 Dakika
GENEL YORUM

95/100

food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR