Palamut'un mevsimi nasıl uzadı?

Metro Türkiye, en yağlı ve lezzetli dönemlerinde Türk sularında tutulan palamutlarla hazırladığı konserve ile dört mevsim boyunca palamut keyfi yaşatıyor. Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu olan Gastronometro’nun şeflerinin onayını alan Metro Chef markalı palamut konservesi, iri parçaları ve yumuşaklığıyla damaklara hitap ederken yüksek omega 3 içeriğiyle de sağlıklı bir öğün alternatifi oluşturuyor.
Kategori: HABERLER
Okuma: 1.500 kez
Yayın Tarihi: 10.04.2019 Çarşamba 16:11:11
PAYLAŞ

Balık severlerin sonbahar ve kış aylarında sofralarına lezzet katan palamut, havaların ısınmasıyla birlikte tadını kaybetmeye başlıyor. Metro Türkiye’nin, en yağlı zamanında Türk sularında tutulan palamutlarla hazırladığı konserve ise dört mevsim boyunca lezzetli balık tüketme imkanı sunuyor.

Metro Chef marka palamut konservesi, Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu Gastronometro’nun şeflerinin de onayladığı bir lezzet. İri parçaları ve yumuşaklığıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan yerli üretim palamut konservesi, zengin omega 3 içeriğiyle de salatalardan sandviçlere her öğüne sağlık katıyor. 

Metro Chef palamut konservesi, 160 gramlık ikili paketleriyle lezzet tutkunlarına, 1.705 gramlık özel teneke kutusuyla ise HoReCa profesyonellerine hitap ediyor.





 

Etiketler palamut, metro, metro chef,
food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR