Meksika usulü vegan fajita

İstanbul’un Meksikalısı Ranchero, vegan misafirlerine beslenme tarzlarından ve damak tadından taviz vermeden rahatlıkla tüketebilecekleri özel lezzetler sunuyor.
Kategori: HABERLER
Okuma: 5.197 kez
Yayın Tarihi: 05.12.2018 Çarşamba 12:47:22
PAYLAŞ

Mekan, Meksika’nın klasik yemeği Fajita’yı içerisinde hiçbir et ürünü ve hayvansal gıda olmadan, karamelize soğan, renkli biberler, bitkisel yağ, sarımsak püre, dağ kekiği, kimyon, isli paprika ve kişniş ile sotelenen mantarlardan hazırlayarak yanında özel soslar ve el yapımı mısır tortillası eşliğinde servis ediyor. 

Türk & Meksikalı aile tarafından işletilen ve Meksika’ya özgü gerçek yerel yemekleriyle ünlenen Ranchero, beslenme tarzı olarak et, beyaz et ve balık tüketmeyen, ayrıca bu hayvanlardan üretilen hiçbir gıdayı da yemeyen Vegan’lara özel reçeteler oluşturdu. Bir Meksika klasiği olan Fajita’yı vegan kültürüne göre yeniden yorumlayan mekan, içinde fasulye püresi, yer fıstığı püresi ve zengin mevsim sebzelerinin olduğu Plato Vegano isimli yemeğiyle de veganların gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor. 

Misafirlerini, Aztek ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağından orjinal lezzetler eşliğinde ağırlayan Ranchero’nun, vegan yemeklerini denemek isteyenler Nişantaşı, Suadiye ve Ataşehir Watergarden Avm şubelerine uğrayabilirler.





 

food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR