Gerçek lezzet cam şişede

Kuruluşu 1582 yılına dayanan ve kurulduğu günden bugüne tüketicilerle suyun en doğal halini buluşturan Vakıf Taşdelen Su, doğal ve sağlıklı su kategorisinde ilk sıralarda yer alan Taşdelen Premium’u tüketiciyle buluşturdu.
Kategori: HABERLER
Okuma: 1.520 kez
Yayın Tarihi: 04.07.2018 Çarşamba 10:34:32
PAYLAŞ

Dünyanın en iyi suları arasında seçilen ve layık görüldüğü ödüllerle kalitesini tescilleyen Vakıf Taşdelen Su, cam şişesiyle sağlıklı ve güvenli bir seçenek sunan Taşdelen Premium’u tüketicinin beğenisine sundu.

Vakıf Taşdelen Su Genel Müdürü Burhan Alev’in katılımı, Türkiye’nin ilk su sömeliyeri Alican Akdemir’in su tadımı ve ünlü diyetisyen Taylan Kümeli’nin suyun insan sağlığı üzerindekileri etkilerine ilişkin sohbetlerinin yer aldığı basın toplantısında tanıtımı gerçekleştirilen ‘Taşdelen Premium’, şık ve sağlıklı cam şişesiyle tüketicilerle buluşuyor.

Sağlıklı ve hijyenik olduğu kadar suyun lezzetini de koruyacak olan ‘Taşdelen Premium’, özel tasarım şişelerde 330 ml ve 750 ml seçeneklerinde; seçkin restoranlarda ve marketlerde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Suyu, cam damacana ile daha sağlıklı bir şekilde tüketiciyle buluşturan ilk markalardan biri olan Vakıf Taşdelen Su’yun, cam borulu pompasıyla da güçlendirdiği bu girişimin hızlı tüketim segmentinde cam şişeleme ile pekiştirdiğini ifade eden Vakıf Taşdelen Su Genel Müdürü Burhan Alev konuşmasında; “Türkiye'deki ambalajlı su sektörüne baktığımız zaman SUDER verilerine göre; 2017 yılı sonunda Türkiye'de su pazarı hacminin yaklaşık 11,7 milyar litreye, sektördeki toplam ciro ise 5,7 milyar TL’ye ulaşmıştır. Bunun dışında; damacana ve pet su tüketimi birlikte ele alındığında yine 2011'de kişi başı toplam su tüketimi 133 litre iken, 2017’de kişi başına su tüketiminin 149 litreye yükseldiğini görüyoruz. Dolayısıyla bilinçli ve sağlıklı yaşam düzeyi arttıkça ambalajlı su tüketimi de yıldan yıla arttığını gözlemlemekteyiz. Bizler de Vakıf Taşdelen Su markamız ile 2017 yılında iyi bir satış performansı gösterdik. Özellikle en lokomotif ürünümüz olan cam damacanada bir önceki yıla göre satış adetlerimizde %25’lık bir büyüme olmuştur ki; bu da pazarın daha ne kadar gelişme evresinde olduğunu ve işimizi de ne kadar düzgün yaptığımızın en somut göstergesidir. “ dedi.

Türkiye’nin ilk su sömeliyeri olan ve aldığı eğitimlerle ideal suyun tüm özelliklerini analiz eden Alican Akdemir “Suyun mineral yapısı, içindeki çözünmüş katı miktarı tadını etkileyen en önemli unsurdur. Geri dönüşüm, iklim değişikliği ve çevresel farkındalıkların gelişimi ve en önemlisi sağlığımız için cam şişe su kullanımına özen göstermemiz gerekli. Vakıf Taşdelen Su, mineral yapısı ve yumuşaklığı sayesinde gastronomi sektöründe, yiyecek - içecek eşleşmelerinde ve özelikle Türk kahvesi yapımında oldukça iyi sonuçlar vermektedir.” diyerek suyun içeriğinin damak tadına etkilerini ifade etti.

Suyun insan sağlığı üzerindeki etkilerine değinen ünlü diyetisyen ve sağlıklı yaşam uzmanı Taylan Kümeli ise yaşamsal faaliyetlerin sürdürülebilmesi için vücuttan kaybedilen suyun gün içinde mutlaka alınması gerektiğini vurguladı. “Su içmek için "susuzluk hissini" beklemek büyük bir yanılgıdır. Çünkü insan beyni, vücuttan su eksikliği yaşandığını, yeterli ölçüde algılayamaz. Bu nedenle ortalama her saat için bir bardak su içilmesi önemlidir.” diyen Kümeli, suyun yaşamsal öneminin altını çizdi.

1582 yıllında kurulan ve Taşdelen Ormanları içerisinde yer alan 800 bin metrelik kaynak arazisinde 220 metre derinlikten diğer çoğu su firmasından farklı olarak doğal yollarla kendiliğinden yeryüzüne çıkan kaynak suyu Vakıf Taşdelen Su, ‘Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görülen kalitesiyle yeni ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.

food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR