Biri mantar mı dedi?

Park Hyatt İstanbul, doğanın ve toprağın mucizelerinden biri olan ve sonbaharın en sevilen tatlarından olan Porçini Mantarı için hazırladığı özel menüyü, 1 Ekim-15 Aralık tarihleri arasında sunuyor.
Kategori: HABERLER
Okuma: 1.979 kez
Yayın Tarihi: 02.09.2019 Pazartesi 17:07:41
PAYLAŞ

İstanbul’un en güzel binalarından birinde, hizmet anlayışı ile farklılık yaratan ve yılda dört kez mevsime uygun özel menüler oluşturan seçkin lezzetlerin adresi Park Hyatt İstanbul’un, Sonbahar menüsü ‘Mantar&Risotto’ olacak. İçerdiği bol miktarda glutamat sayesinde beşinci tat olarak adlandırılan umami bakımından çok zengin, yemeklere ayrı bir derinlik katabilme özelliği bulunan mantarlarla oluşturulan ‘Mantar&Risotto’ menüsü üç aşamalı olarak servis edilecek.

Park Hyatt İstanbul’un deneyimli şeflerinin hazırladığı ‘Mantar&Risotto’ menüsünde başlangıç olarak bal kabağı risotto, limon zest, kişniş, mikro yeşilliklerin eşlik ettiği ızgara porçini yer alıyor. Izgara fener balığı, salsa vierge sos, çam fıstığı ve taze fesleğen ile sunulan porçini mantarlı risotto ana tadım yemeği olurken çikolatalı mantar formunda mus ise damağa son dokunuşunu etkili bir şekilde bırakıyor. 

Park Hyatt İstanbul’da 1 Ekim – 15 Aralık tarihleri arasında tadabileceğiniz menünün kişi başı fiyatı 165 TL.



 

food time logo

FOOD TIME SOSYAL AĞLARDA

Bizleri sosyal ağlarda da takip edebilirsiniz. Hem güncel haberlere hemde dergi içeriğimiz ile ilgili duyurulara ulaşmak için hesaplarımızı beğenip takip edebilirsiniz

YORUMLAR